söndag 15 juni 2008

Södra L, del 2





Nu har samfällighetens styrelse hittat ett dokument i sina pärmar som visar att bryggan projekterats av två fastigheter; Torsten som ägde vårt hus och Roland, som ägde den fastighet som påstår att bryggan är deras egen. Dessa två herrar ansökte nämligen om bidrag från Samfälligheten för uppförande av bryggan. Jag hoppas att det slutar här. "T" och "R" finns dessutom inristat i betongfundamentet till bryggan. Klicka på bilden kanske det syns också - annars får du hänga med ut och kolla!

Nu hoppas jag att bojmänniskan ger upp när han inser att vår boj sitter fast i en vajer som är fäst i en betongklump som syns som en kubisk sten omedelbart till höger om bryggan i bild. Vajerna är beväxt med alger och sjögräs och det syns tydligt att den legat i ett tag.

Dessutom har "mammas stolthet" Kleber lovat att engagera sig i frågan när han kommer hem från semestern.

Jag blir så enormt störd när sånt här händer. Har svårt att tänka på nåt annat och kan inte kontrollera tankarna. Nu känns allt mycket bättre!

1 kommentar:

sandybay sa...

Ja, att ringa den av dina kamrater som har tillgång till en del piffiga register är ju naturligtvis inte aktuellt....

Trist att ni har hamnat i sådan fejd, tror dock inte att grannen har så mycket att komma med. Men vad står det i ert köpekontrakt?